Bilder

På skolan

Nalle jag fick...

Sonia, Christina och jag

Pontus, Poya och Andreas

Nya Tider

Det ar nu 2011 och jag har inlett min sista, eller nast sista kan man kanske saga, termin pa SBCC. Jag ska ha klart min AA degree efter varen, alternativt sommarterminen och sen blir det flytt till LA for att jobba.

Året har inletts ganska bra måste jag säga, trots att det redan nu börjar bunkras upp med massa läxor som är mindre roligt. Framför allt i matten. Men förhoppningsvis så kanske jag inte ens behöver ta någon matte om jag lyckas med ett test i veckan som gör att jag automatiskt inte behöver ta någon matte alls. Det vore skönt.

Jag är extra glad nu också i dessa dagar, dels för att min mamma, lillasyster och kanske även min mormor kommer hit för min graduation men också för att jag kanske kanske för första gången har en person i mina tankar som får mig att må bra varje dag. Säger inget mer än så än så länge. Återkommer.

Springbreak kommer bli riktigt kul i år tror jag. Jag och Andy planerar att åka med Ian till Hawaii och hälsa på där han bor i Honolulu. Kommer bli mycket surfing och hopp från klipporna! (inte för mig dock för jag är höjdrädd!!)

Kommer bilder i nasta inlagg!

RSS 2.0