I just wanna dance

Sitter och väntar på att det ska komma över lite folk hit för vi ska föra sen bege oss downtown! Det är ju trots allt torsdag och college night, trots att det inte är allt för många studenter kvar här.
Elliot och Fabian ska ut också för de har äntligen blivit 21 :)
Men vi som ska vara här är ett himla sklnt gäng måste jag säga. Dessutom kommer Sonia upp från LA med hennes pojkvän, kusin och hennes kusins flickvän och så klart Annie, Lynn och några fler..haha. Kul ska vi ha i alla fall! Electromusiken lockar!!

Eclipse

Jag sov hos Annie inatt efter att jag hade vart med Julianna igår. Vi var uppe och pratade ett bra tag sen sov vi ganska länge i morse...hehe. Men är det lov så är det!
Vi gick ner till State en sväng och handlade mat och just nu får Annie en klippning av min finaste Eric. Sen ska vi mumsa på jordgubbar och grädde som jag stått och vispat i typ 30 minuter för hand. Saknar en elvisp! Senare ikväll ska jag och Eric på bio och se Eclipse som jag fortfarande inte har sett och måste se! Team Edward for the win!!

Take me higher

hej vänner!
Efter torsdagens firande av John downtown så var det partaj på fredagen igen.
På lördagen bestämde sig jag och Annie för att åka till San Bernadino och Audiotistic helt spontant. Andy ville med på vägen också och bli avsläppt på LAX för han skulle flyga till Sverige. Precis vid rätt tidpunkt så ringer Arran och säger att han och Andrew vill med till Audiotistic så vi 4 hoppar in i Arrans bil och ger oss iväg mot LAX för att släppa av Andy. MEN bilen börjar koka på vägen så Andy får ta en taxi till LAX från en bensinmack i LA för att inte missa sitt plan och vi försöker hälla så mycket vatten vi kan i bilen fast det försvinner lika fort som vi fyller på det. Vi kör i alla fall vidare och lyckas köra ungefär 30 min till innan bilen dör helt. Vi träffar en mekaniker på nån random verkstad som är hög som ett hus och inte kan prata så istället blir vi stående längs motorvägen innan en bärgningsbil kommer och bogserar oss till Beaumont där Arran bor och som ligger 20 min från San Bernadino. Snabbt äter vi lite mat och byter om innan vi sticker iväg mot Audiotistic. Arran och Andrew lyckas komma in gratis PLUS fixa presspass så de får gå backstage och filma alla grymma djs typ Rusko. Kid Kudi var också en av highlightsen där. Efteråt blev det lite häng på Johns hotellrum innan vi åkte vidare till en av Rickys kompisar där alla försöker sova vilket går så där. Dagen efter var vi trötta med stort T. Sent på kvällen lämnade vi Beaumont för Santa Barbara igen och OJ vad skönt det var att sova. Nästan 40 timmar utan sömn lör-sön. Jaja, vi är ju de 4 a:na eller de 4 essen, vad ni nu vill :)

Tack Eric

För den snygga stylingen! Han gjorde det så himla snyggt, typ hollywood hårsvall. Jag fick massa fina komplimanger igår när jag var ute så Eric gjorde ett grymt jobb!

Äpplet

Befinner just nu på Apple Store med Andy som ska köpa en dator till sen familj. Hur mycket folk som helst här så fördriver tiden med att blogga och hänga på fejjan! haha.
Gårdagen var vild och galen kan jag meddela.Hade i alla fall jäkligt roligt. Födelsedagsbarnet John försvann under kvällen, antagligen hem men ikväll ska han firas igen!
Om en stund ska vi äta lunch på California Pasta för det är Andys sista dag här innan han åker till SVerige på sommarlov!

Nämen hallå sommarlov!

Äntligen var sista provet gjort och jag känner mig helnöjd med det! Ska bli så skönt med lite ledigt nu. Jag lovar att det kommer bli mycket sol och bad!
Ikväll ska vi ut och fira att vi har lov och att John fyller år imon. Han vill fira 2 dagar i rad men jag tror att den största anledningent till att vi firar ikväll är för att det är dubstep night på Indochine!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måla naglarna och sen kommer Eric hit och ska fixa mitt hår!
Är förresten lite deppig idag för Nick åkte i morse och det var tråkigt :(

Jag <3 dig...

Frozen yogurt!

Blitzkrieg Bop

Laddar inför mitt sista prov imon! Lyssnar igenom hela låtlistan nu, så många bra låtar! Klassisk punk med Ramones till Dr Dre. Ibland undrar jag om vi förstår hur mycket bra musik det gjorts genom åren. Tror inte det. Anyway, jag älskar musik. Det är nog en av de största passionerna jag har i livet.

Näst sista dagen

Sitter i datalabbet på skolan för näst sista dagen för sommarterminen. Tiden har gått så himla fort! Kursen jag har tagit har varit väldigt rolig men jag har också lärt mig en himlans massa nya saker om musik!
Idag är det också näst sista dagen Nick bor hos oss..Sad face! Kommer sakna honom så mycket. Igår kväll så hade vi en liten get together för det var nog sista gången vi festar ihop på ett tag.
Nu ska jag fortsätta lyssna på massa musik inför sista provet imon!

Ny frilla

Eric håller på att klippa Nick nu, jag är jtättenöjd med min! Tyvärr har jag ingen kamera så har fotat i Photo Booth så vet inte om det syns så mycket vad jag gjort men ja här är den:
Eric klipper Nick

Haircut

Återigen vaknade jag av att de bara några hus härifrån håller på att bygga en bro så de har nån stor jäkla lyftkran som bankar ner pålar i marken. Detta får vårat hus att skaka så det känns som jordbävning varje morgon och man vaknar alldeles för tidigt! Inte ok.
Om en stund kommer fina Eric hit och ska klippa mig. Han har gått på Paul Mitchell Hair School innan men nu jobbar han på Forever 21 som Visual Merchandiser och frisör på fritiden. Ska bli så kul att han kommer för han är så himla underbar! Men jag tycker det är lika svårt varje gång att bestämma hur jag ska ha håret. eftersom jag har runt ansikte så passar jag inte i allt. En sak vet jag dock, jag vill ha kvar mitt långa hår men kanske ska klippa lite etapper och klippa upp det lite? Åhh jag vet inte! Jag vill inte ångra mig efteråt...
Aja, ni får se resultatet om en stund!

Behöver vi verkligen fler vapen i världen

Vi ser på film som Star Wars att de använder laservapen. Nu har det tydligen blivit verklighet här i USA. Var annars. Jag läset i en artikel på aftonbladet.se att de gjort ett "lyckat test" med en laserkanon som skjutit ned flygplan. Eller rättare sagt satt eld på dem. Vapenindustrin är väldigt lukrativ här i USA. Men varför måste vi skapa fler vapen som kommer skapa fler krig? Vill vi inte ha fred här på jorden?? De som är ansvariga säger att detta vapnet är bättre än andra för att de inte kan ta slut på ammunition. Hur kan det vara bättre??!!
Jag blir så förbannad på sånt här. Ska det sluta med att människan utrotar sig själv?
Läs artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7493744.ab

Where is my mind

Min ena halva säger forgive and forget, den andra säger det är inte värt det. Hur vet man vad som är rätt?

Money must be funny...eller?

Fem timmar spenderade vi på stranden, jag Lynn och Annie. Det har verkligen vart underbart väder i SB de senaste dagarna. Jag slummrade till 1 timme och för er som inte vet, att sova på stranden är så himla skönt! :)
Har precis gjort klart alla uppgifter i min kurs som ska vara klart på tisdag! Har bara en pytteliten kvar att göra imon i biblioteket, slutspurten nu, yey!
Läste förresten en artikel på aftonbladet.se förut om tennisveckan i Båstad. Jag dömmer ingen men varför vill man spendera över 100 000 på alkohol under 1 vecka?? Och i slutet av artikeln intervjuar de en kllle från GBG som är 22 och tar sms lån för att kunna köpa alkohol för att få brudar. WTF??
Jag förstår de som har pengar och KAN festa. Fine. Om du nu har så mycket pengar att du kan hälla ut en 40 000 kronors flaska skumpa och sen beställa in fler, visst. Jag förstår inte charmen med det men om man kan så ja, det kan jag förstå. Fest liksom. Men om man nu INTE har råd med det, man sparar till det i ett år för att kunna spruta skumpa, varför??
Läs artikeln här:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7488022.ab

Hej då

Nu sticker jag iväg till beachen en sväng, hej då!

Sommar och sol

Hemma hos Annie och Andy efter en heldag pa stranden igen. Jag maste saga att jag vart valdigt aktiv idag; beachbolley och sen simmade jag, Scott och Roy ut till en liten udde utanfor stranden, tror det ar runt 300 meter ut dit PLUS att man maste vaja for alla batar och kayaker som ar dar och det ar ganska vagigt. Men vi gjorde det!
Ikvall ska jag traffa Christina! Kanns som jag inte sett henne pa evigheter aven fast det bara gatt en vecka. Hon har ju borjat skolan igen i LA och dessutom jobbar hon dar nu.
Vi hade lite kul i en fotoautomat igar :)

Dub step step

Så igår var jag och såg premiären av Leos nya film Inception. Jag har bara detta att säga: Är det verklighet eller inte? Jag måste se den igen för att förstå allt men riktigt bra var den. Den som skrev manuset ska ha credd!
Spenderat största delen av dagen på stranden för här är VARMT VARMT VARMT. Så himla skönt att värmen ändå har kommit.
Förresten jag är ledsen i ögat, jag har förlorat mina Ray Bans. Gjorde det igår. Booooo!
Ikväll blir det dubstep night och dags att slå klackarna i taket! Boom boom pow!

Bio

Sitter hemma hos Andy och Annie tillsammans med Scott och Andrew. De festar till det med Four Loko (det är energidryck som innehåller 12% alkohol och samma grej som finns i absint.) Jag Andy gör inte det för vi ska på bio vid midnatt tillsammans med Alps, Will och några andra och sen Leonardo DiCaprios nya film Inception. Har faktiskt inte så stor koll på vad den handlar om mer än att han måste slutföra ett uppdarg för att kunna leva ett normalt liv igen. Den är över 2 timmar lång så får ladda upp med popcorn!

Uppdatering fran Estocolmo

Idag innan jag gick till skolan sa hade jag en efterlangtad skypedejt med min systeryster Vicci. Fast det tog mig ett tag att fa tag pa henne eftersom hon hade glomt det sa jag ringde hem till henne i Sthlm och overraskade henne..hehe. Saknar henne massa och hej och ha vilka roliga saker vi ska hitta pa i host! :) Var kul att prata med henne och fa lite uppdateringar, och hon fick updates fran SB. Jag ar lite avis pa henne for hon och Ola aker ut till underbara Korno pa Vastkusten nasta vecka. Vi spenderade en vecka dar forra aret, sa himla mysigt! Men ja, SB duger bra det ocksa ;)
Det ar lika varmt ute idag som igar, harligt! Forutom att jag vaknar nastan svettig pa morgonen for solen varmer upp mitt rum pa morgonen.
Vad gor man hemma om dagarna i Sverige nu? Solar, badar, ater farskpotatis?? (jag har cravings pa farskpotatis!) 

Vaaaarmt

Ok, jag ligger i sängen och försöker sova. Men det är så sjutk varmt så det går inte!! Sova naken kanske? Jag har inget fönster till mitt rum heller, bara en ytterdörr, och jag tror inte jag vill sova med den öppen under natten... Men det hade vart skönt med lite svalka! Det är roligt det där, när det är för kallt vill vi har varmt, när det är för vamrt vill vi ha kallt. Att man aldrig kan vara nöjd! :)
Ska titta på ett avsnitt till av The Bachelorette (Vicci, du missar något!!) och sen försöka sova!

Yogurtland

Det är riktigt varm ute nu, närmare 26 grader så jag ska bannemej ha yogurtland idag! Ska även handla lite mat så jag ite svälter...hehe. Min roomie Nick jobbar där (och han hatar det) haha, men jag kommer sakna honom som sjutton när han flyttar nästa vecka!! Han får inte!!
Over and out!

True colors

Gårdagen kanske inte slutade som den bästa. Jag antar att i slutändan så kanske det var bra att den slutade som den gjorde för nu vet jag i alla fall. Nu har jag i alla fall försökt med Dig. Finito. Just nu längtar jag bara tills jag kan ta mitt pick och pack och flytta ner till LA.
Återigen en riktigt VARM och fin dag här i Sb! Funderar på beachen faktiskt innan skolan. Får se.

Chill i bergen

Eftermiddagen bestod av skola och sen gick jag hem till Annie och Andy dar Scott och Brandon var. Har inte traffat Scott pa jattelange for han har vart hemma i Colorado i sommar sa var hur kul som helst att se honom igen! Efter lite chill sa akte vi upp till bergen i Mission till ett hus dar det fanns pool och jacuzzi. Utsikten var fantastisk och vattnet var varmt i poolen. Var skont att bara flyta omkring i vattnet och var omringad av underbara manniskor. Det jag saknar dock ar de dar langa, varma ljumna kvallarna som ar i Sverige under somrarna, men jag ska inte klaga, vi slipper de dar gra, kalla hostarna och vintrarna. :)

Vakna av solsken

Vaknade för en liten stund sen av att det var varmt i mitt rum (kan inte sova när det är för varmt) och när jag drar upp persiennerna så lyser solen! Äntligen så är det solsken från förmiddagen och inte så dr tråkigt grått.
Idag blir det en heldag på skolan. Ska upp till biblioteket snart och skriva en uppsats, och eventuellt titta på en dokumentär om jag hinner innan klassen börjar.

Ni är en del som frågar om hur det är att läsa på SBCC här och ställer frågor om det. Ska jag tillägna ett helt inlägg om det kanske?? Om intresset finns gör jag det, och i så fall, skicka en kommentar om vad ni vill veta! :)

The X-Files

Nu blir det Arkiv X innan det är dags för att sova! Tittade alltid på den serien när jag var yngre så tänkte kolla filmen nu, var lääääängesen jag såg den sist. Scully and Mulder, are you ready?!

Ny bloggdesign

Nu har min fina vän Annie hjälpt mig att designa om min blogg! Jag är jättenöjd med designen, hoppas ni gillar den också!

To the rhythm of dubstep

Jag är hemma hos Annie och Andy och chillar lite grann så där med en Stella Artois och har även lyssnat på lite slön dubstep. Vi försöker få Andy att åtminstone börja gilla någon slags electro musik, men det går så där. Men det kommer gå. Jag lovar.
Annie ska hjälpa mig att designa min blogg idag, är på tiden att jag får lite bilder här och i alla fall en byline bild.
Jag undrar hur stort dubstep är i Sverige? Någon som har ett bra svar på det? Jag vet ju att house är jättestort men dubstep?
Här kommer i alla fall ett smakprov till er som inte är så bekanta med det! Dubstep handlar om rhythm och känsla.

Det ska va husvagn

Trött och lite seg i kroppen är jag tillbaka från campingen. Var en jättemysig camping precis vid stranden och med en grym utsikt. Eftersom jag var med John och Arran blev det ju en hel del filmande och fotograferande så vi tog några riktigt bra bilder, hoppas jag kan sno dem av Arran snart!
Efter en bbq på kvällen blev det lite poker och sedan lade vi oss på stranden och tittade på stjärnor, hur nice som helst, att sova under bar himmel är toppen men vi bestämde oss för att inte göra det på grund av tidvattnet, men vi låg i alla fall på stranden i 1 timma =)
Måndag igen och det betyder skola men det betyder även att det bara är denna och nästa vecka kvar av sommarterminen! Den har verkligen gått fort! Saknar sommaren i Sverige lite dock, men inte mycket..hehe.
Nu ska jag vila lite innan det bär av till biblioteket!

Kayak

Helgen har vart riktigt kul! I fredags fyllde Christina 25 så vi hade bbq hemma hos henne sen gick vi downtown. Den slutade med att jag åkte hem till Ricky i IV och festade haha.
Igår så spenderade jag dagen med Ricky och hans syster, bror och hans brors flickvän som är här och hälsar på. Vi paddlade kayak och sen åt vi en god middag på en seafood restaurang. Kvällen var det beerpong här och i morse blev det tidigt uppvaknande då jag, annie och andy gick ner till state för att se VM finalen. Hade hoppats på Holland men Spanien var värdiga vinnare!
Nu ska jag åka och kampa med Arran, John och Johns famlij en natt :) Vi ska snorkla och tydligen jaga fiskar med en harpun...hmm....haha.

Bloggdesign

Min blogg ser fruktansvärt tråkig ut just nu, men snart, snart, ska det bli ny design här! Min underbara vän Annie ska hjälpa mig, hon är grym på design!

Sitcom

Efter lektionen idag är det bara 2 skolveckor kvar av sommarterminen! Tiden går så himla fort här så det är knappt att man hänger med i svängarna. Men kul är det!
Igår sa Chanse till mig att jag är en riktig sitcom tittare. Det vill säga att jag följer massa reality shower, och ja det gör jag faktiskt men det är ju underhållande! Min absoluta favorit är Hell's Kitchen(!), sen tittar jag även på The Hills och The City... hehe. I The Hills denna säsongen är det en tjej från Santa Barbara med, MCaela, och det roliga är att hon är syster till min roomies bästa vän haha. Innerst inne tycker jag nog att The Hills är ganska löjligt, men som sagt, bra underhållnigsvärde...:)
Strax ska jag bege mig till skolan, wiho!

Lunch by the sea

Startade dagen med att titta på semin mellan Spanien-Tyskland. Jag höll nog en liten tumme för Tyskland men Spanien visade sig vara grymma så rätt lag vann, men i finalen kommer jag hålla stenhårt på Holland för Spanien vann ju EM sist och det måste väl vara någon rättvisa eller? Plus att Holland är lite underdaogs och jag gillar att hålla på sådana lag, haha.
Efter matchen hade jag en lunchdejt med Ricky på Boathouse nere vid hamnen. Åt en jättegod skaldjurspasta och Ricky åt någon slags räkgrej, vet inte vad det kallades men gott var det! Hans vän jobbade där och han bjöd oss på någon slags shot som var väldigt kryddstark plus att den innehöll ett ostron...det var gott men samtidigt konstigt. Ostronshot med lite vodka i...haha.
Något annat roligt att berätta är att en av mina äldsta kompisar hemma i Sverige (och nu menar jag inte åldersmässigt) utan en av de jag kännt längst, är GRAVID och är beräknad att föda i början av december så förhoppningsvis får jag hålla i en liten bebbe när jag kommer hem! Kristina är det som är den stolta mamman!
Bebben i Kristinas mage just nu!

Independece Day



Rock&Roll

Befinner mig i LRC pa skolan och tittar pa en dokumentar om rock&roll hitoria och hur den har utvecklats. Det ar inte sa ofta man tanker pa fran var olika musikstilar harstammar, men det ar intressant.
Efter skolan ska jag hem till min finaste Annie!
Har inte sa mycket mer intressant att skriva nu forutom att Holland vann idag mot Uruguay i semifinal 1 i VM! Hoppas Tyskland vinner imon ocksa!

Independence Day

Då har jag firat min första Independence Day! Det är en av de största högtiderna här och här firas vekligen nationaldagen med pompa och ståt. Mycket fest överallt!
Vi började med bbq hemms hos oss, hade sjukt kul, min vänner här är så underbara! Senare på kvällen gick vi ner till stranden där det var ett jättestort fyrverkeri, fint, men är lite roligt att alla amerikanare är så himla amerikanska, om ni förstår vad jag menar. För varje explosion så sa de WOW och verkade som om att de aldrig hade sett fyrverkerier i hela sitt liv förut, men ja vackert var det! Tänk ifall vi skulle lägga ner så mycket energi på sveriges nationaldag...haha. Vi bryr oss nästan inte.
Idag har jag bara tagit det väldigt lugnt, var så trött efter igår men orkade följa med Chanse och hans vänner till Dublin's på en drink!
Imon är det skola igen!

En kväll att minnas

Det spårade igår kan man säga. Fast vi hade sjukt kul!
Jag, Andy, Alex och John gick ner till State och körde en barrunda. Det blev ganska vilt. Sen hamnade vi hemma hos mig där det blev beerpong och lite mer dubstep tunes.
Vissa av oss mår nog inte så bra idag (nämner inga namn hehe...) men jag mår faktiskt väldigt bra förutom att jag är trött efter att ha vaknat vid 7 i morse för att titta på Tyskland-Argentina och sen Spanien-Paraguay. Tyskland mot VM guld!

Så här kul hade jag det på EDC 2010



Någon ville ha sällskap till senare...

början av dagen...






Så har man besökt en olymisk arena!

Jag som är höjdrädd åkte ett parisehjul

Swedish House Mafia

Surfin Usa

tjenare!
Jag sitter i LRC och lyssnar pa skon musik som vi ska ha testa pa om lite mer an 1 timme i min musik klass. Skona latar som Surfin USA, California Girls, Down in Mexico osv.
Jag hade stallt klockan pa 7 i morse for jag trodde kvartsfinalerna var i morse har. Men de ar ju imon!! Suck. Aja, somnade i alla fall om gott och vaknade av att Christina ringde och ville ga pa state en svang. Vadret har idag ar kanon! Har hort att det inte ar sa daligt hemma heller...men livet har ar underbart!
Ikvall blir det nog lugnt, ska antagligen med Christina och hennes mamma till Fashion District i LA for hennes mamma ska kopa acessoarer till Fiesta da hon syr klader till dansarna och stylar dem. Kul!
Hoppas att Sverige har lika fint vader som vi har det har i SB!

RSS 2.0