Måndag

Helt slut efter helgen trots att jag tog det väldigt lugnt igår, men jag och Christina tog oss i alla fall ner till stranden och sprang i förmiddags. Jag känner mig faktiskt i bättre kondition än vad jag trodde, antar att mina gymtimmar ger resultat!
Efter skolan gick jag hem till Annie och Andy och åt pizza sen kollade vi på en film som Andy hade hört skulle vara jättebra men den sög. Big times. Kommer inte ens ihåg vad den hette. Indiefilmer är antingen väldigt bra med ett bra manus eller så är de bara riktigt konstiga.
Min ena roomie Chanse har lite kompisar här och bland annat ett ex som han dejtade för 3 år sen. Hahaha han försöker gömma sig för henne för hon springer efter henne, men det går så där. Tydligen hade han inget val än att ta med henne hi av nån anledning. Kvällen kan bli intressant.

EDC

Hej på er!
Jag har verkligen vart jättetrött efter fredagens festival (rave), så har inte orkat göra i princip någonting. Däremot kan jag berätta att jag hade jätteroligt i fredags! Jag, Annie och John hade våra egna äventyr, och vi dansade järnet till allt från Swedish House Mafia till Kaskade och så vidare.
Det var över 100 000 personer där och det var lite coolt att det var på The Coloseum i LA som en gång höll OS där 1984.
Bilder kommer senare!

Glad Midsommar!

Glad Midsommar till er alla! Jag firar min midsommarafton med att snart dra på Electric Daisy Carneval i LA. Hoppas att ni får en fin midsommarafton utan regn och med ät gärna lite extra färskpotatis och jordgubbar åt mig!

Mästerverk

Om ni vill ha något att skratta åt...hahaha, jag och Veronica är galna!

Be my baby

Jag har verkligen börjat uppskatta gammal musik ännu mer nu när jag tar min musikklass. Jag gillade det förut också, men har fått upp ögonen för artister och band som jag inte har uppärksammat så mycket tidigare. Lyssnar igenom låtlistan inför testet imon. LOVE IT! Låtar som Be my Baby, Great Balls of Fire osv, det går inte låta bli att inte gilla det.

My partner in crime

Efter noggrant övervägande lutar det åt att jag sticker ner till LA på fredag och går på EDC-Electric Daisy Carnival. Line up:en är grym, Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, Deadmau5, Benny Benassi (som förövigt kommer och spelar här i SB på Tonic snart!), Dirty South, Will.I.Am, Kaskade, Moby, Aviccii bara för att nämna några. Den pågår i 2 dagar men jag kommer bara att gå på fredagen, det är mer electro då så man kan dansa klackarna av sig! (dock kommer jag absolut inte ha klackar på mig).
Hittade en vimmelbild på mig och Christina, my partner in crime.

Farmers Market

Jag vet inte vad som ar felet med mig. Jag blir trött så fort jag inte gör någonting utan bara sitter stilla. Ögonlocken blir väldigt tunga och helt plötsligt kan jag bara slumra till, men det konstiga är att jag inte är riktigt trött utan det är bara mina ögon som är trötta. Förstår ni vad jag menar? Om jag hade vart hemma i Sverige hade jag gått till läkaren och bett dem ta ett stick i fingret test för att kolla mitt blodsocker och så vidare...jag känner mig inte helt ok!
Nu är jag i alla fall hemma hos Vicci där vi ska kolla film med Andy och jag ska få en efterlängtad massage av honom för det är han skyldig mig, haha! Vi ska se någon skräckfilm...det gillas! Hoppas den är bättre än den vi såg igår dock. Vi såg en europeisk skräckfilm som hette Den mänskliga tusenfotingen. Vicci gillade den, men jag utser den till kanske en av de sämsta filmerna jag sett :p

Elvis the one and only

Jag vaxte ju aldrig upp med Elvis Presley nar jag var ung eftersom jag inte ens var fodd nar han var aktiv. Men hans musik lever vidare och jag maste saga att jag forstar varfor han var, och fortfarande ar sa stor inom musikvarlden. Har precis tittat klart pa en dokumentar om honom i biblioteket pa skolan for min musik klass. Om ni gillar hans musik borde ni se den, Elvis: One Night With You. Hans rost ar to die for! :)

Har kommer lite pics from bbq:n hos mig igar, alla snodda av Vicci eftersom jag inte har nagon kamera, hehe.



John och Nick (varldens gulligate roomie!)

Jag och min lillsyrra Vicci

Andy och John

Forutom oss var det Arran, Andrew, och Theo!

Måndag igen

Hej hopp!
Dagarna här går så fort! Redan måndag igen och andra skolveckan börjar.
Jag kan villigt erkänna att jag har träningsvärk i nästan hela kroppen efter att ha spelat beachvolley varje dag denna helg. Så himla kul! Lär nog bli mer av det denna veckan :)
Igår så hade jag lite vänner över här för bbq och mys. Vi grillade gott kött och åt riktigt god potatissallad. Dock saknar jag potatissalladen från Sverige, den är snäppet godare, men gott var det!
Idag fyller min fina vän Sandra 23 år, GRATTIS GRATTIS! :)
Nu ska jag äta lunch sen blir det att gå till skolan!

En dag på stranden

Sicken underbar dag på stranden idag igen! Idag bestämmde vi oss att äntligen spela beachvolley. Som jag har längtat! Vädret var perfekt idag också, varmt, lite vind och härlig temperatur i vattnet. Mina två nya roomie Nick och Chanse följde med också, de är så himla goa!
Lite mer solbrännd och saltig gick vi till Yogurtland, hoppas verkligen att de öppnar något liknande i Sverige för det är verkligen hur gott som helst! Frozen yogurt mmm.
Ikväll ska vi ha lite folk här och sen är det tydligen nån fest någonstans vi blev bjudna till. Jaja, kommer bli en bra kväll tror jag för vädret är underbart och då blir man ju inte mindre glad!!
Har tyyvärr inga bilder för jag har ingen kamera :(

The Beach

Nyss hemkommen från en underbar dag på beachen med Annie och Nick. Vi åkte till Carpinteria och stranden där var UNDERBAR. Mycket vågor så det var perfekt för surfing. Nick var den enda som surfade (han är grym!) men jag testade aldrig för det var lite för stora vågor, jag är ju bara nybörjare! :)
Nick är i alla fall en urgullig roomie, i morse fixade han frukost till mig, pannkakor och bacon. Jag blir ju för sjutton bortskämd!! Han är som en brorsa, fast man inte bråkar haha.
Ikväll ska jag och Christina på födelsedagsfest på Tonic, och ja just det ja. LAKERS tog hem NBA igår!!

Nu gäller det!

Ska strax bege mig ner till Madisons på State Street och titta på Lakers-Celtics matchen. Sista matchen!! Jag hejar på Lakers, och om de vinner ikväll kommer hela stan bli helt galen kan jag lova! Kan bara se framför mig hur LA kommer vara om de vinner ikväll. Spännande!
Har förresten den skönaste läraren i musikhistoria...idag gjorde vi bara ett quiz sen fick vi gå och det enda han sa om det var "Game seven tonight."
Nej dags att ta fram den lila färgen i sinnet och heja fram Lakers!

Beer Pong

När jag kommer hem är det enda jag hör "No way!!" "F*ck meeee!!" och sådana där andra roliga uttryck. Det är Nick och Chanse som spelar beer pong. haha.
Här kommer lite bilder från Brittanys graduation från UCSB:


Brittany

Jag, Sandra och Veronica

Petit Moi

Brittanys farmor till vänster och till höger Brittany och hennes lillasyster


Onsdag

God dagens!
Jag sitter och kollar fotbolls vm (ovanligt va??!!) haha. Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att gå till biblioteket för att plugga lite. Eller det är väl inte egentligen så mycket plugg, mer att lyssna på alla musikspår vi ska bli testade på imon. :)
Solen skiner ute och jag känner mig på topp! Hoppas ni också har en fin dag, och ni i Sverige, hoppas ni hade en bra dag idag!

Sportnörd

Ja nu har den där sportnörden inom mig tittat fram igen. I förmiddags var det fotboll och på kvällen har det vart basket. Men kul är det!
Efter att ha gymmat så gick jag till Vicci där vi tittade på The Bachelorette. Vi måste ju fortsätta med någonting när inte The Biggest Loser går längre!
Sovdags nu!

Nordkorea-Brasilien

Just nu tittar jag på matchen mellan Nordkorea-Brasilien. Brasilien är ju alltid roligt att se, men ännu mer kkul tycker jag det är att Nordkorea är med i VM. Som ni kanske vet är ju Nordkorea ett väldigt ovisst land styrt av en diktator. Men spännande är det!
Efter matchen ska jag upp till skolan för att se om jag hinner titta på en av filmerna vi ska se i klassen innan lektionnen börjar.
Hörs sen!

Hur bra är inte detta?!

Jag kom precis hem från gymmet där jag har kört stenhårt, och då menar jag det verkligen. När jag kom hem frågade min nya roomie Nick om jag är hungrig, så nu lagar han mat åt oss, gulligt va?! :)
Ikväll blir det mys hemma hos Vicci, vi ska kolla sista avsnittet av The Biggest Loser. Passar ju bra idag haha. Jag har redan sett det men ser det gärna igen, man blir imponerad av dem måste jag säga!
Nick och jag, ser ut som han ska slå stekpannan i huvudet på mig!

Musik historia

Halloj!
Da ar jag ater igen i skolan och vantar pa att min kurs for sommaren ska borja. I sommar ska jag ju lasa musikhistori, rock och pop, och det ska bli riktigt roligt!
Kanns ganska skont att vara tillbaka maste jag saga aven om jag njuter varje sekund av att vara ledig...

Efter skolan idag blir det gymmet for nu ar det en vecka sedan jag var dar och det ar dags att satta igang lite mer med det.

nehepp, nu ska jag springa ivag till bookstore och kopa boken som jg maste ha i klassen. Hoppas den inte ar allt for dyr...

En underbar dag

Hej!
Kvällen igår slutade seeeent men vi hade riktigt roligt! Måste säga att jag trivs jättebra med mina nya rommisar. Efter ett sent vaknande följde jag med Nick och hans 2 kompisar till beachen där de surfade och åkte skimboard. Jag tog inte med mig våtdräkten så jag stannade på torra land denna gången.
Nu är jag precis hemkommen från Montecito där Brittannys föräldrar har hyrt ett hus (de är från texas) och där hade de hennes graduation mottagning idag! Huset var så himla mysigt; det var inrett i skärgårdskänsla så det kändes som man var i ett svenskt sommarhus när man kom in! :)
Ikväll ska jag på lite festligheter hos Andrew och imon börjar skolan!

Graduation weekend

Efter att ha vart på beachen med Annie och Hanna mötte jag upp Sandra för att äta thaimat. Det blev även ett besök på Yogurtland där jag brassade på med massa godsaker på yogurten! För er som inte vet är Yogurtland ett glass ställe fast de säljer frozen yogurt istället för glass , och de har massa olika smaker plus att man får plocka på egen topping med allt ifrån frukt till godis!
Senare så gick vi ut en sväng till EOS där det var hur mycket folk som helst, precis som på alla andra ställen denna helgen eftersom det är graduation weekend för UCSB. Vi minglade runt en stund men bestämmde oss för att dra oss hemåt igen då vi bägge är trötta efter en intensiv vecka av festligheter.
Nu ska jag mysa lite med mina söta killar jag har till roomisar!

Ny roomie

Hejsan på er!
Nu har jag precis sett att England-USA spelade oavgjort. Jag försökte hitta matchen online, men det gick så där. Skickades till sajter med massa spam och skit så fick snällt läsa om den istället. Surt.
Om 2 timmar så där flyttar den fjärde personen in i lägenheten för just nu är vi bara 3. Nick heter han och han hyr Sofhies rum över sommaren. Jag har ju redan lyckats få han att lova att ta med mig och surfa eftersom han gör det i princip varje dag, hehe. Ska bli kul med en ny person! Han verkar jättegullig, och han blir som vår lillebror här (han är 19).
I måndags var jag med Veronica och hennes mamma på valsafari, här kommer lite bilder! (bilder från Vicci)



Fick reda på att Humback Wales är Knölval på svenska hehe

Min sis och jag

Vicci och hennes mamma

En havsgrotta

There's a possibility

Sitter och väntar på att Christina ska plocka upp mig, hon ska shoppa accessoarer och jag ska handla mat, haha. Vilket tycker ni låter roligast?
Fredag idag och sista helgen innan skolan börjar. Men jag kan ju redan säga nu att jag tror att jag kommer ha en fruktansvärt rolig sommar.
Jag är förresten hemligt förälskad...hahahha. I vem säger jag inte, jag känner inte honom jättebra, men det är något visst som gör honom snygg! Äh, hela denna delstat är full av snygga grabbar så är bara att välja och vraka ;)
Nu kommer Christina, later!

inte ett moln så långt ögat kan nå

Hej på er!
Rickard och Rickard har nu åkt vidare mot LA men jag bestämmde mig för att stanna hemma och spara pengar. Vi hade i alla fall jätteroligt igår när vi var ute på Tonic som vanligt.
Idag ska jag försöka röja här hemma och ska med Christina och handla mat, det behövs!

Besök, födelsedag och solbränna

Dålig uppdatering, sorry, jag vet! Men jag har haft fullt upp!
Igår hade var det Annies födelsedag och Roy hade ordnat med en överraskningsfest för henne. Jag hade det ärofyllda uppdraget (läs stressfulla) att få dit henne utan att hon skulle misstänka något. Det var lättare sagt än gjort. Kl 8 skulle det vara, men jag, Annie och hennes vän Hanna som är här och hälsar på åt middag på piren och det var inte en chans att vi skulle hinna till 8. Dessutom kom Rickard och Rickard hit igår under tiden men som tur var släppte Ray in dem i lägenheten och såg till att de hittade ner till piren :)
Kl 10 kom vi till Roys och vi hade en jättekul fest med det sedvanliga beer pongandet och civil war.
Rickard fick förresten den snyggaste solbrännan idag, en hand på magen som ett resultat av han somnade med handen på magen haha.

Imon lutar det åt att vi drar ner till LA och utgång på kvällen!
Spinning


Annie där bakom mig och Scott

Rebel without a cause

Lakers vann och alla var glada! Blev aldrig gymmet utan tittade på matchen med Sandra, Lee och lite andra människor.
Jag ska strax titta på Rebel Without a Cause (Unga rebeller) med James Dean. Alltså, hur snygg var han inte på en skala?? I mitt rum i Sverige har jag en tavla med honom...borde ta hit den tror jag för måste ju ha något snyggt att titta på varje morgon när jag vaknar!
Imon kommer Rickard och hans kompis hit! Ska bli så himla kul att få lite besök! Dessutom fyller fina Annie år imon, hurra hurra!
God Natt!

Flyter fram på lätta moln

Jag har funderat ett tag nu på att gå och klippa mig för mitt hår började bli riktigt långt, men framför allt tungt. Jag har väldigt tjockt hår, och mycket hår, så det är skönt att tunna ut det, och klippa upp det lite, framför allt på sommaren. Jag gick som vanligt till Paul Mitchell Hair School och fick mitt hår fixat. Frisören använder rakblad för att skära i det istället för att klippa, och det är mycket bättre tycker jag för dels tunnnas håret ut och du får inte den där "linjen" i håret längst bak. Jag blev jättenöjd, och det hela gick på $15.
Ikväll här så väntar ytterligare en Lakers-Celtics match, och återigen funderar jag på att gå och titta på den på gymmet. :)

Den vill inte jag kyssa!

Nu är jag tillbaka efter val safarin! Vädret kunde vart lite bättre för det var ganska så dimmigt ute men vi fick i alla fall se massa delfiner och valar! Det var riktigt häftigt att få se valarna hoppa upp i luften och slå med stjärtfenan i vattnet, de var stooooora! Valarna vi såg var Humpback whales (vet inte vad de kalllas på svenska) och ja, stora var ordet. När vi såg dem kände vi en ganska äckligt doft i luften, och vi fick förklarat för oss att det var valarnas andedräkt...uuuhh!! Som sagt, om någon har den andedräkten så blir det verkligen inga kyssar!
Hade hoppats på att få se lite fler arter men det var ändå riktigt kul!
Nu sitter jag och väntar på thaimat och sen ska jag försöka städa mitt rum, eller ja rättare sagt sortera kläder.
(Hur många ggr har jag inte tänkt göra det??!!)

Val skval

God morgon!
Ni vet jag skrev att jag skulle göra något roligt idag som jag velat göra länge, och det jag ska göra är en tur på havet för att se på valar vid The Channel Islands. Jag, Vicci och hennes mamma åker alltså på valsafari idag! Ska blir riktigt roligt. Channel Islands är också känt för att vara en av de största parningsområdena för vithaj, men vi lär nog inte få se några dock.
Nej, dags för frulle, hörs sen!

Borde gå och lägga mig

Ja, egentligen borde jag gå och lägga mig för imon ska jag göra en riktigt rolig sak som jag har velat göra väldigt länge här, men vad det är berättar jag inte förrän imon! Fast det blir ju idag för er som är i Sverige :)
Veckan som kommer nu är den sista lediga innan skolan börjar den 14e igen, så jag ska passa på att njuta extra mycket även om jag antagligen kommer ha tid att göra det under sommarperioden också eftersom jag bara tar en klass. Men trots allt, skola är skola och det kommer bli rätt intensivt, men också väldigt roligt tippar jag på!
På onsdag eller torsdag så får jag besök från Sverige! Rikard och hans kompis är i San Francisco just nu, men ska bila längs ner längs kusten till LA och däremellan stanna några dagar i Santa Barbara med mig! Ska bli så himla roligt med lite besök! Har ju faktiskt aldrig haft det innan (ni där hemma se till att komma över)!
En del hemma har säkert sett bilder på de jag umgås med här i SB. Jag har så många otroligt fina och underbara vänner här, och i princip varje vecka träffar man nya personer! Men sen är det ju så att man har en liten klick som man står lite närmre än andra, och de betyder mycket för mig.
Folk kommer och går här hela tiden, därför är det skönt att jag inte bara umgås med svenskar här. SB är en liten svensk koloni! Det är så mycket roligare att vidga sina vyer när man har chansen och jag är så tacksam för att jag får vara här! Men jag ska också erkänna att det är skönt att kunna prata svenska ibland.

Nej nu ska jag titta på ett avsnitt till av The Biggest Loser innan jag ska sova!


Mot gymmet!

Nu sticker jag till gymmet!

Inspiration

Tjolahopp!
Igår var jag och Christina ute och hade skoj på Tonic. Men ibland undrar jag alltså vad en del killar/män tänker. Det är ganska påfrestade när du ungefärligen blir påhoppad av dem och de börjar bete sig lite smått perverst. En man i typ 60 års åldern kom fram till mig, lät som han var ryss på hans brytning. Christina säger "Back of dude, forget it..." Haha, så klockrent. Ni ska veta att Christina är världens gulligaste tjej, men hon har skinn på näsan om man säger så!
Jag har blivit beroende av en sak. Jag har blivit beroende av programmet The Biggest Loser, och jag skojar inte när jag säger att jag klämmer fram tårar till princip vartenda avsnitt. Det är så fantastiskt hur de kämpar med att bli av med deras övervikt, visst de är hemskt att de har låtit sig själva bli så stora, men när man ser vad de går igenom i programmet kan det inte hjälpas att man känner empati för dem. Det är rena rama boot campet de är på, och de tränar lika hårt som elit idrottare. Imponerande är det, och det ger inspiration till så många andra överviktiga i detta land där övervikt och fettma är ett stort problem.
I eftermiddag är det Lakers game igen. Andra matchen i finalomgången och jag hoppas Lakers krossar Celtics igen! Denna gången ska jag faktiskt inte titta på matchen i någon bar utan i gymmet!
Ska Kobe Bryant fixa andra vinsten idag?

Sommartider hej hej

Utvilad vaknade jag ganska sent idag, men vad gör väl det när jag har lov?! :) Som vanligt vaknar man tll ett lite disigt och molningt SB som håller på att spricka upp till klarblå himmel. När sjutton är June Gloom över??
Idag ska jag anagligen träffa Vicci och hennes mamma, som är här och hälsar på Vicci i 3 veckor, hörde att de planerade en Hawaii trip, kanske får jag plats i bagaget?
Det är redan lördag och nu återstsår bara nästa vecka också innan skolan drar igång igen. Men eftersom jag bara tar en klass så kommer det bli ganska lugnt ändå, och den är sent på eftermiddagen så räkna med massa häng på beachen!

En fredagskväll

Jag och Sandra kör en fredagskväll hemma hos mig, fast jag vet inte om vi är jättesociala. Bägge sitter med varsin laptop och förut så skypade vi till och med när vi var i samma rum. Sandra tyckte att det skulle vara kul att höra sig själv...haha vi 2 blir en galen kombination!
Vi kom på att vi bägge bara vill ha tacokväll, äta chips och dip och titta på film, och så klart titta på typ Let's Dance eller något sånt. Det vill säga en riktig svensk fredagskväll haha.
Det här talar väl för sig själv, vi pratar skype med varann i samma rum

I onsdags

I onsdags var vi uppe hos Will i Lompoc där han hade gjort jättefint och dukat fram massa godsaker och dricka. Det blev som en vanlig amerikansk fest att vi spelade Civil War där Sverige (Jag, Annie och Vicci) mötte USA (Ricky, Alex och Arran). Naturligtvis spöade vi grabbarna rätt så rejält så numera tillhör Usa Sverige. Hehe.
Jag snodde lite bilder från Annie:


Ricky, Alex och Arran


Kings Cup







Mammas körtfärssås

Ja nu du mamma! Jag ska laga spaghetti och köttfärsås men denna gången tänker jag skita i tomatsåsen och köra din goda köttfärsås med mjölk och grädde i. Mums.
Ikväll händer...ja vadå? Kanske ska ta en lugn kväll för en gångs skull...

Google translator för amerikanerna

Ja kära vänner, mina amerikanska vänner får faktiskt köra med en translator för nu kör jag på svenska. Punkt slut. Jag ska strax gå till State och kika lite, jag letar efter en till bikini, så blir nog att ta sig en sväng till Forever 21 som faktiskt har riktigt söta bikinis för ett billigt pris.
Men jag börjar bli trött på June Gloom nu! Ge mig riktig sommar! Inte morgonar som är gråa och disiga för att på eftermiddagarna bli soliga och jättevarma! Vill ha sol hela dagen!

Back from a run

Like I said, let's write in english for a while now!
I'm back from a run along the beach, gosh it so beautiful! I'm not a big fan of running though, but I felt it is time to start up again after several days (months) of not running. I'm gonna go to the gym more often though, a PT would be great but too expensive.
Time for a shower!

Städa?

Av nån anledning kunde jag inte somna inatt. Jag vet inte varför men jag tror det berodde på att jag var själv i lägenheten. Somnade i alla fall ett litet tag men vaknade med ett ryck och trodde någon hade brutit sig in i lägenheten, men det var bara en dröm!
Mitt rum är inte så jätteväldstädad nu. Det är grejer lite här och var och jag funderar på om jag ska ta och röja undan lite idag. Ska sortera kläder hade jag tänkt, har en del som jag inte använder längre...Men ni vet hur svårt det kan vara att skiljas från plagg! Man tänker "Ja, men den här tröjan har jag inte använt på länge, men jag kommer säkert få användning av den snart..." Sen slutar det med att den ändå ligger kvar och skräpar i botten av klädhög.
Vi får se vart det slutar, men nu är det dags att sätta igång!
Later!

Svengelska?

Fortfarande har jag inte bestämmt om jag vill skriva på engelska eller svenska. Min svenska grammatik har blivit sämre sen jag flyttade hit (särskrivning) och jag antar att mina amerikanska vänner är för lata för att använda google translator för jämnan. Å andra sidan är det ganska skönt att kunna skriva på svenska ibland för att inte helt tappa hur man skriver på sitt egna språk. FB chatt eller skypre räknas inte. Där blir det mest förkortningar på de flesta ord. Jaja vi får se hur det blir, kanske vartannat inlägg svenska, vartannat engelska?
Jag är ensam hemma just nu, mina roomies är ute och slirar antar jag. Jag bor förövrigt just nu med enbart killar, och kommer göra så hela sommaren. Ganska skönt faktiskt om jag ska vara ärlig, även om det kan vara lite tomt utan en till tjej i lägenheten.
Dagen har jag spenderat med min söta Vicci som gjorde ett kalasjobb med att slinga mitt hår så nu är mitt hår ljusare än vad det någonsin vart! Men bra blev det, så jag är helnöjd.
Det har vart Lakers match här ikväll (basket) så det var massa folk ute på stan, och jag och min fina amerikanska vän Christina möttes upp för mat och matchtittande. Lakers vann natruligtvis mot Celtic i den första finalmatchen. Egentligen är det lite tråkigt att Lakers är så överlägsna för man vet redan från början vilka som kommer att vinna även om Celtics inte är dåliga...Nåväl. efteråt gick vi tillbaka till mig och drack lite vin och pratade innan vi gick tillbaka till State och Tonic. Det var MYCKET folk ute ikväll men vad tur vi har att aldirg behöva köa till Tonic. :) Det tackar man för när kön är typ 20m lång och bara växer. Inne på Tonic träffade vi på Jarred och hängde lite innan vi dansade resten av kvällen till dubstep blandat med house och radiomusik. Nice.
Vicci och jag
Grillade häromdagen på våran balkong och sjöng svenska sommarvisor!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0