Onodigt

Da har man gatt upp till skolan helt i onodan i morse. En lapp utanfor klassrummet att min historiaklass ar installd. Da kunde jag ju sovit 1 timme extra ju!! Jaja, far val roa mig med att ata lite snart i cafeterian innan vi har staff meeting med tidningen.
Halloween borjar firas idag. Kommer bli ett himla stahej som vanligt. Jag onskar att jag hade lagt vantarna pa en pumpa sa jag hade kunnat skara ur den, men har inte haft tid att leta ratt pa nan. Blev valdigt sugen igar dock nar jag sag studenter pa skolan sta i cafeterian och karva ur pumpor.
Just det ja: SE INTE PARANORMAL ACTIVITY 2. DEN VAR RIKTIGT DALIG. Den var battre an ettan. Det ger jag den. Men forstar inte hur folk kan tycka att den ar laskig/bra. Jag och Therese satt och vantade pa att nat skulle handa hela tiden men det tog hela en timme innan nat intressant hande. Inte vard att se. Tackar vet jag Jackass. Den blir nasta film att se garanterat. Da vet man i alla fall vad man har att vanta sig haha.


IV forra aret

På redaktionen

Sitter på redaktionen och har precis skrivit klart min artikel till nästa tidning. Trivs verklinge så himla bra med alla jag jobbar med på tidningen! Hoppas att nästa termin blir lika rolig!
Ikväll ska jag och Therese på Paranormal Activity 2 som en uppladdning till Halloween som är denna helgen. Hoppas att den är bättre än första filmen som jag tyckte sög. Verkligen sög. Förstår inte att folk tyckte den var äcklig.
Uppdaterar efter filmen, måste rusa nu!

L.A

Sa det blev en tripp till LA over helgen. Kul! Akte ner i fredags pa eftermiddagen, men maste ju forst saga att festen med The Channels folket i torsdags blev valdigt rolig! Eftersom inte alla, eller rattare sagt de flesta ar over 21 sa blev det sa att vi stannade kvar hos mig allihopa. Mycket roligt, det var beer pong, kings cup, nya bekantskaper och ett och annat flirtande :)
L.A helgen var som sagt rolig och galen. Summerar den i punktform:

  • Bjorn och Hampus! Efter att inte ha traffat Hampus och Bjorn pa 3 ar har jag nu traffat dem 2 ganger pa mindre an en manad! Pa lordag kommer de upp till SB igen for att fira Halloween!
  • Playhouse, dar vi sprang pa flera vi kande fran bade SB och L.A
  • Traffade Jesse
  • Manga nya bra bekantskaper
  • Sushi
  • Roliga och galna utekvallar
Sen en massa annat roligt som jag valjer att behalla for mig sjalv :)

Bilder kommer snart!

Och Andy, detta inlagg ar tillagnat dig eftersom du tyckte att jag hade uppdaterat daligt, vilket var sant.

Happy Birthday Alf.

Det är lite mer än 2 år sedan min fina vän Alf dog i en tragisk olycka. Han var ute och paddlade raft i en älv men föll ur och kom aldrig upp till ytan igen. Hans kropp hittades några dagar senare några mil ifrån där de paddlade. Jag glömmer aldrig det ögonblicket när Naida ringde och berättade vad som hade hänt. Vi hade planerat att träffa Alf inom en snar framtid då och jag hade pratat med honom veckan innan på telefon.
Alf och jag träffades när jag var och pluggade i Australien. Vi gick på samma skola och bodde på samma ställe. Han var en väldigt ödmjuk och sympatisk kille men med en stark vilja. Men han spred alltid glädje runt omkring sig vart han är var. Han var en solstråle.
Det känns konstigt att tänka på att det är över 2 år sedan han dog. I juli 2008. Hans facebook finns fortfarande kvar och varje år så lämnar alla hans vänner hälsningar till honom på hand födelsedag. Han finns liksom fortfarande omkring oss. Jag tittade på bilder från Australien när vi var i Byron Bay. Saknar honom.
Alf, du kommer alltid finnas i mina tankar vart jag än befinner mig. R.I.P
Alf visade oss sin blick han fick när han blev arg haha

JACC

Efter en intensiv helg i Fullerton är jag hemma igen! Har vart en riktigt rolig, lärorik men intensiv helg med tidiga mornar och sena kvällar. Våran tidning vann massa priser och trots att jag inte vann något pris är jag stolt över alla på tidningen som vann, det var runt 40 colleges där från södra Cali. Var kul att åka iväg med de som var med för vi var ett skönt gäng. Kom tillbaka till SB runt halv 11 på kvällen och fick mig en rejäl överrasning när jag kom hem! Var massa folk där som ville överraska mig för jag hade fyllt år igen! Sofhie hade styrt det men hon var inte hemma haha, men TACK alla som var där! Sen blev det fest hos Joel med alla från tidningen! Var en riktigt rolig kväll med många galna grejer som hände...
Nu ska jag plugga med Andy, later!

Column

Oh, om ni vill, las min senaste kolumn :)
Pa The Channels
Th

Midterm done now what

Sista midtermet avklarat nu. Känns skönt men det var ganska klurigt måste jag säga trots att jag läst på det ganska bra...Jag är egentligen ingen testmänniska måste jag säga...förderar att skriva faktiskt... hehe.
Som sagt hade jag en fantastisk dag igår trots att jag var tvungen att spendera mestadelen av dagen i skolan och sedan plugga. Men blev riktigt glad för överraskningskalaset hos Vicci. Dock somnade jag inte förrän nästan vid 4 inatt för jag pluggade sen så var det nån som smsade mitt i natten och sedan inte kunde sluta...men det var ju någon som jag vill ska smsa så klagar inte haha.
Väntar på Vicci nu för vi ska äta lunch, sen ska jag vara computer tutor i 2 timmar innan det är dags för att skriva på en essay. VILL HA HELG NU. Kom förresten på att jag kanske skulle börja titta på lite nyhetssändningar här innan fredag för jag ska antagligen vara med i den tävlingen, alltså presentera en nyhet på TV. Språket och approachen här lär ju vara lite annorlunda än i Sverige. Frågan är vilken kanal som är bäst...finns ju en del att välja på men vad jag fattat det som så i alla fall inte FOX NEWS.
Fick förresten en fin kommentar på min wall av Saba som är en av nattklubbsvärdarna, promoter och dessutom granne. Den kommetaren värmde.

Varför inte vara glad?! Man lever bara en gång så ta vara på den tiden!

Säger det en gång till, JAG VILL HA HELG NU!!!





En fin dag

Så var födelsedagen över för den här dagen. Trots att det vart en dag med mycket plugg och skola har den vart riktigt bra. Lunch på JSB, MASSA UNDERBARA GRATTISHÄLSNINGAR, fått kaka, choklad, blivit bjuden på middag av Therese och sen så överraskningskalas! Alla mina vänner betyder så mycket för mig, så ett stort TACK till er allihopa. Resten av kvällen har ägnats åt plugg till mitt Comm midterm imon på förmiddagen. Längtar tills denna vecka är över och helgen börjar.
Lämnade in lite bilder idag i fotoklassen, feature pictures:
Ett par som försöker undkomma vågorna som skvätter upp över piren

Pelikan flyger över vattnet, panned picture

Kille som står på State varje dag nu och lockar folk till Halloween butiken

Ett år äldre

Så var man 24 och ett år äldre. Ett år närmare 30. Men jag gillar faktiskt den åldern jag är i nu, och jag ser fram emot ett nytt år som 24. Ska försöka summera året som gått och vad jag ser fram emot med nästa år.
Året som 23 har jag...
...Pluggat i Santa Barbara
...Vart i Marocco
...Träffat nya männiksor
...Lärt mig mycket om livet
...Lärt mig mycket om mig själv
...haft motgångar
...men även framgångar
...vart förälskad
...gråtit
...Vart glad
...Vart på festival
...Vart på rave
...Levt livet
...Och säkert många andra saker som jag inte kan komma på nu men det har vart mååånga höjdpunkter under året som gått men även motgångar, men framgångarna väger över definitivt. Jag är så himla glad just nu och jag lever verkligen livet, för man ska ta vara på det för man lever bara en gång.
Året som kommer ska jag...
...Plugga färdigt
...Ha kul
...Fira jul i USA
...Flytta till LA
...Leva livet
...Njuta av livet
...Fortsätta gilla livet som jag gör nu
...Åka till San Fran och hälsa på vänner
...Och göra massa andra grejer! Kommer säkerligen bli ett fartfyllt år med många roligheter!
från i lördags

Fina mail

Dags för en stessfylld vecka igen med midterms och papers. Men som sagt, moroten är helgen när vi ska på journalist konferens med The Channels. Ska bli riktigt roligt och jag är taggad för att vara med i tävlingar!
Idag när jag kollade min mail hade jag fått lite fina hälsningar hemifrån...det är ju då så att jag blir ett år äldre imon (tisdag) och jag har inte tänkt så mycket på det men nu helt plötsligt gick det upp för mig. Min faster hade mailat mig och där hade hon även scannat in ett handskrivet brev från min farmor. Ja ni kanske undrar varför inte min farmor mailar mig men hon är 86 år(!!) och inte så teknisk som ni kanske förstår. Varje gång hon skriver handlar det om vad som händer där hemma i lilla Kungsbacka och ute på landet där jag är ifrån. Känns så långt bort nu.
Ikväll blir det plugg inför fotomidterm imon tillsammans med fina Therese.


En bit av brevet jag fick

Finbesök, Fest och Fun

Har fått skäll för dålig uppdatering det senaste, men jag har vart busy som bara den. I torsdags var det inte meningen att det skulle bära av till EOS, men så blev det. Var riktigt roligt, Jay Z's trummis Tony Royster Jr var där och spelade och som vanligt var han lika bra som alltid. Han brukar komma hit då och då och köra, och som vanligt gich han runt med en whiskeyflaska i ena handen mellan spelningarna haha.
I torsdags hörde även Hampus av sig och sa att han, Björn och Oscar ville titta förbi på fredag-lördag vilket jag definitivt inte kunde säga nej till! Hampus är ju en barndomskompis som jag känt sen jag var runt 12, och Björn har jag lärt känna genom Hampus och Oscar är deras vän hemifrån Götet.
De kom tidigt på kvällen och på en gång bar det av till Andy för lite bbq och amerikansk/svensk college fest innan vi drog vidare på förfest hos Elin. Det blev Tonic på kvällen med ett ganska stort och väldigt skönt gäng och jag kan säga att kvällen var galen men väldigt rolig. Vi dansade, shottade, skålade och hade en riktigt rolig kväll! Blev lite efterfest också innan vi blev för trötta och ville sova. Efter lite krig om sängplatserna löste sig allt och innan vi somnade så fick jag sån hunger cravings när vi helt random började prata om massa god mat som var allt från köttbullar och sushi till vitlöksmarinerade blåmusslor. Mums.
På lördagen när vi hade vaknat gick vi och åt efterlängtad sushi och strosade runt i stan med Björn, Oscar och Hampus innan det var dags för dem att åka tillbaka till LA. Kul var det och vi ska snart träffas igen!
Min söndag har inte alls vart spännande. Jag har pluggat och pluggat. Blö. Men belöningen kommer snart...

Jag insåg just också att snart blir jag 1 år äldre men vetisjutton om jag är smartare för det...möjligtvis galnare. Haha.
Som jag och J brukar säga "Craziness!!"

Oscar och Björn

Hampus

Vi såg en ganska cool bil

Jag och Oscar

Oscar och Björn

Häng i skuggan..det var varmt!!

Denna veckan väntar en tuff vecka men med massa roligheter på g med bland annat journalistkonferens i helgen i Fullerton med en skönt gäng från The Channels.

 




Yesss

Varfor gar tiden så himlans fort??!! Det är redan torsdag och helg igen. Men denna helgen blir det lugna puckar, har massor att plugga, ska bara ut på lördag när 2 kompisar firar sina födelsedagar på Tonic. Var inte jättepigg i morse när jag gick till skolan måste jag säga, sen när jag väl kom till skolan hade vi en substitute teacher på första klassen som lät oss gå efter vi hade skrivit in oss. Irriterande. Så istället skulle jag gå till en historia tutor för lite rådgivning. Då visar det sig att han måste ta andra elever från en annan klass före oss från min klass för han är den klassens tutor. Jag behöver ju rådgivning! Så nu får jag helt enkelt lita på min egna intuition. Lame.
Engelskaklassen var som vanligt jättetråkig och förvirrande. Jag skojar inte, du blir mer forvirrad av att vara pa lektionerna an att inte vara dar. Jag har testat-...haha. Fick i alla fall tillbaka vara forsta essays, fick ett B+ på den så får väl vara nöjd, men hon hade dragit av 10 poäng för att min outline inte hade vart som hon ville...löjligt.


Hår

Min fina vän Eric var här och klippte mig förut plus att han testade en håruppsättning han ska göra imon för en show på den salongen han jobbar på. Blev riktigt coolt och han är så himla duktig! <3 Var skönt att få klippt håret också för det behövdes trimmas lite hehe. Känns mycket friskare nu!
Alltid lika fina Eric

Frisyren han ska göra imon med chop sticks i håret, coolt!
Pinnarna sitter i 2 "bullar" på var sida på huvudet

Utan pinnar och bullar i håret

Fusion

Oj vad det regnade inatt! Men det var ganska mysigt att somna till regnet som oste ner ute igar kvall faktiskt. VAr behovligt med regn nu! Men snart hoppas jag att solen kommer tillbaka men detta betyder att vi inte behover oroa oss lika mycket for brander i bergen!

Morgonen borjade bra! Hade communication, och idag skulle vi i vara grupper komma pa en tidning som vi skulle distrubera. Faktum ar att 1 av 5 tidningar overlever mer an 3 ar pa marknaden. Jag kom pa en ide om att lansera en tidning som reflekterar Europa inom mode, musik, film etc. De andra i min grupp gillade iden sen byggde vi pa den annu mera att det skulle vara en tidning med 2 framsidor, sen skulle halften av tidning handla om Europa och den andra halvan om USA och i mitten skulle de bada delarna motas i en Fusion.
Alla i klassen fick prestentera deras gruppers ideer och sedan skulle vi rosta pa vilken vi tyckte bast om och tro det eller ej sa vann varan ide och vi fick extra poang att lagga pa varat midterm nasta vecka! Catching! Vann en ganska overlagsen seger faktiskt, mycke tror jag pa att varan ide var ganska unik och annorlunda for de flesta hade kommit pa olika slags resemagasin. Lite stolt ar jag! :)



Bilder bilder bilder


Bjuder pa lite bilder tagna for min fotoklass plus lite annat!


Skolans amerikanska fotbollslag

Tjejlaget i fotboll

Samma som ovan

Tackling

Ross for min skugguppgift

Surfare som ramlat i vagen

Cody

Underklader!


Koncetration

Jag maste koncentrera mig nu...men jag kan inte! Sa manga tankar som snurrar i mitt huvud hela tiden. Det ar glada tankar men samtidigt som det ar mindre galda tankar ocksa. Jag onskar att allt var svart pa vitt ibland och att saker och ting skulle vara mycket lattare.
Varfor ska jag tankar pa detta just nu?

And I'm still happy

Inte lika fint väder idag, men skönt med lite svalka! Igår på kvällen så tittade jag och Sofhie film och åt pop corn. Var längesen jag hade filmkväll men det var riktigt mysigt. Dock när vi skulle sova kom en av våra roomies hem runt 2 på natten och började spela vansinnigt hög musik trots att jag bad honom hålla volymen låg för vi skulle upp i morse. Sen var det 2 andra nötter som trodde att mitt rum var toaletten (detta händer jämt) och öppnade min dörr och såg att det var fel. Jag ska sätta upp en lapp på dörren där det står "Wrong door idiots" eller nåt, för jag börjar bli trött på att främmande personer öppnar min dörr när jag ligger i sängen och ska sova.
Från EOS i torsdags

I'm so happy

Har vart och fikat med Therese och Andy på Starbucks nu ikväll. Var mysigt. Halloween börjar ju närma sig nu med stormsteg vilket märks. Starbucks har som vanligt två olika slags pumpasmakande kaffedrinkar och jag måste säga att de är väldigt goda!
Jag känner mig väldigt harmonisk i livet just nu. Allt känns väldigt bra och jag känner mig väldigt tillfreds med min situation i livet nu och mig själv. Jag har lärt mig mycket om livet det senaste, och jag önskar att det alltid kunde vara så här bra. Som jag sa förut, samtalet jag hade men denna person igår var verkligen en energikick och en glädjeboost. Har ni någon gång känt att det bara känns så rätt med en person, men att det samtidigt är omöjligt? Det är så jag känner men jag är ändå glad, för man får ta vara på det speciella som finns.
Redan kväll och det duggregnar ute. Ganska skönt faktiskt efter den värmevågen som har vart, uppfriskande!

Dance dance dance

Igår var vi på EOS och dansade. Hade riktigt roligt igen som vanligt, men nån hade lite roligare än andra haha...nämner inga namn men det behövdes lite omplåstring!
jag och Sofhie gick sen hem och där var det folk som tydligen skulle träffa mig? Och jag kände inte personen ifråga heller. Hade även ett väldigt fint telefonsamtal med en speciell person...gjorde att jag kände mig så himla glad och positiv. Första personen vi träffades så klickade det bara, bra kemi. Det bara känns bra liksom.
I vilket fall, nu ska jag och Therese ner till stranden och ta massa bilder förhoppningsvis på surfare!


En riktigt kul kväll var vad jag behövde

Hemma efter att ha spenderat natten hos Mike. Efterfestade där och hade det riktigt roligt, men måste säga att hela kvällen igår var riktigt rolig!! EOS var packat med folk och det var väldigt kul. Längesen jag hade en sådan bra utekväll! Dansades en hel del och nån viskade i mitt öra att vi är med på massa bilder nånstans...haha.
Nu ska jag till LRC sen ska jag och Therese gå på fotboll och ta massa bilder til våran fotoklass med en lååååång lins. Bilder kommer då!
Sorry att jag är lite kort i inläggen men har bråttom nu!

RSS 2.0