Is it just me

Igår bokade jag biljett till Sverige. Nastan 1.5 ar sedan jag var dar! Ska bli roligt att komma hem pa en snabbvisit, for ja, det ar verkligen en snabbis. Jag blir dar i endast 10 dagar denna gangen for att jag maste fixa nytt pass eftersom mitt gar ut i borjan av juli.
Saknar mammas mat, sa har bestallt massa goda middagar tills jag kommer hem. Sen har jag aven lite abstinens pa ost, brod, filmjolk och farskpotatis! Sen maste jag forsoka ta mig ut i skargarden nan dag ocksa. Den finaste av dem alla.
Ska forsoka hinna med att traffa sa manga som mojligt av mina underbara vanner i Sverige ocksa aven om det kommer bli stressigt. Saknar dem massa!! Men jag tar ju med mig en av dem tillbaka till USA; Malin ska plugga engelska i San Diego i sommar sa hon ska spendera massa tid med mig innan skolan for oss bagge borjar. KUL!!!!
Jag hoppas att doften av svensk sommar moter mig nar jag landar i Goteborg den 24:e maj och att jag kommer hinna med att traffa alla! Men jag kommer ju en gang till i sommar, da fyller mamma 60 och sedan tar jag med mig henne tillbaka!
Hon var for rolig sist jag pratade med henne och jag fragade vad hon ville gora har. Hennes svar, "Sola och bada?"
Det ska vi ju ocksa gora sa klart, men vi maste ju se lite ocksa av landet sa jag tanker, Santa Barbara (hon maste fa se var sin dotter hallt hus de har aren,) San Francisco och Las Vegas. Sen kanske Universal Studios och massa hang pa beachen i Venice och Malibu. Sen sa kommer vi ju titta runt i LA ocksa, men helt arligt sa ar det egentligen ingen turiststad enligt mig. Walk of Fame, Bev Hills kanske, KODAK theatre, tja, det ar val det.

Pa tal om nagot helt annat sa inforskaffade jag igar min graduationkladsel har, dvs en svart kappa, en sadan dar fanig, fyrkantig hatt, och ett band man ska lagga runt halsen. DYRT var det, men man gor ju det bara en gang. Ar lite nervos, for det borjar narma sig med stormsteg!!
Jag och nagra andra svenskar har ska ha champagne frukost med jordgubbar och annat gott, precis som nar man tog studenten!




Snart...

Jag har hittat ett ställe jag vill bo på i LA. Det ligger i Hollywood/Korea Town, så det blir back to the roots, hehe. Det är en studio, som är en etta, parkett golv (tack och lov!!!), kaklat badrum och fräscht kök. Det finns även en roof top där man kan sitta och dricka vin på kvällana och titta ut över Hollywood skylten.
Annie och Elin var med och kollade, och de godkände den också!
Annie räddade mig förövrigt när jag var lite lost in LA.
Igår var det lite fest som slutade med lite efterfest hemma hos oss med mina roomies, Christina, Mauritz och Fredrik. Diskussioner om musiksmak och lite gitarrspel slutade kvällen med.
roof top

Mauritz kör!

Mauran! Sån himla rolig kille!


Gulliga Adam :)


This is me


Update

Anledningen till att jag inte har bloggat pa ett bra tag, eller bloggar ofta ar for att jag inte har nat intressant att blogga om. Eller ja mitt liv, men just nu hander det inte sa mycket utover det vanliga, ni vet skola och sa vidare. Jag tycker att en blogg ska handla om nagot specifikt, nagot speciellt. Jag tror att jag kommer bli mer serios med bloggen i sommar och i host...da kommer jag garanterat har mer roliga saker att skriva om.
Det som har hant de senaste veckora ar att jag har haft Spring Break, jag har vart i Hawaii, jag har borjat ogilla matte annu mera, och jag ser fram emot sommaren. Framfor allt for att dels min underbara van Malin kommer hit da ochs ka lasa engelska i San Diego och hanga med mig i LA och for att min mamma kommer med mig hit i nagra veckor i slutet av Juli.
Jag lamnar Santa Barbara om lite mindre an 2 manader for att bli en LA girl. Jag ser fram emot det enormt mycket. Santa Barbara ar en underbar och valdigt vacker stad, men valdigt liten. Jag atervander nar jag pensionerar mig.

RSS 2.0