Torsdag igen

For det forsta ska jag saga att amerikanare kan ingenting om fotboll what so ever. Inget. For dem ar det statistiksporter som galler=trakigt.
For det andra sa ar jga tacksam over att det ar helg aven om jag har en hel del att gora. Men men, jag ska inte klaga for vadret ar kanon! Ikvall har Mike college night pa EOS. Han har borjat dar nu istallet for Tonic pa torsdagar, ska bli kul.
Shit, maste kila! Hors sen!

Besokare

Har kan du skaffa fler besokare till din blogg gratis! Klicka bara pa bilden sa kommer du till hemsidan.

Surgubbar och Sköna skåningar

Nu har jag precis kommit hem från stan där jag har vart och ätit Yogurthland tillsammans med Oscar, Charlie och Therese. Var så himla skönt ute så vi satt i mer än en timme på en bänk på State och pratade i den ljumma, sköna sommarkvällen. Ja, det har vart varmt idag också. Inte lika som igår, men ändå väldigt varmt och klibbigt.
Sen är jag lite förbannad. Jag och Therese gick och tittade på SBCC's fotbollsmatch och vi ska kunna gå in utan att betala eftersom vi skriver för skoltidningen. Men vi har inte fått våra presspass än av våran redaktör vilket jag tycker är dåligt, men det har inte vart några problem hittills. Dock idag var den en väldigt envis och sur gubbe som sa att vi inte fick vara där om vi inte betalade eller hade presspassen. Han frågade om jag vart där innan och jag har sett varenda herrmatch denna terminen men han hade tydligen aldrig sett mig, och jag har aldrig sett honom. Enda anledningen till att jag kom in var att jag sa att jag kände coachen och att han kunde intyga att jag skrev för The Channels, då var det inga problem minsann! Men jag förstår dem också, vi borde ha våra presspass nu, så jag ska ta tag i våran chefredaktör så jag får det! Sist jag frågade sa han att jag inte behövde det än men jo, det behöver jag visst! SBCC vann i alla fall så det var ju kul, men jag kunde inte riktigt smälta att vi fick bråka med dem som satt i inträdet om att komma in.
Nu ska jag titta på Svenska N.Y fruar och sen sova! Bilder kommer imon från mitt och Ross försök till skuggbilder men eftersom det var molnigt blev det inte bra :(

Foto Uppgift

Sitter i DAC och väntar på lektion. Efter mina förmiddagslektioner ska jag träffa Ross och han ska följa med mig och hjälpa mig med mina fotouppgifter för denna veckan. Denna veckan ska vi fota soft shadow pictures, vet inte vad man kallar det på svenska...foton med mjuk skugga? haha. Jag har i alla fall lite idéer, ska börja vid skate parken. Problemet är att det är inlämning idag vid 5 typ. Jag är ute i god tid som vanligt, men faktiskt så var jag och therese te igår men vi kom inte på nåt vettigt då. Har fått lite mer inspiration nu i alla fall.
Hörs sen!
Nåt sånt här kanske?

VARMT

Det ar fortfarande VARMT i Cali. Det var 30 grader i morse nar jag gick till skolan kvart i 10 pa morgonen. Harligt kanske ni tycker, och jo det ar harligt...om man far ligga pa en strand hela dagen. Inte nar man gar i skolan. Lektioner pa en bat kanske inte ar en dum ide? haha.
Har massa att gora denna veckan ocksa, men forhoppningsvis blir den lika bra som forra!
Maste kila!

Love Hurts

Ja, kärlek gör ont ibland. Det är bara att inse att det inte finns några enkla vägar. Det är tråkigt för de som blir sårade och det gör ont i mig att se personer bli sårade. Varför ska det göra så ont? Att spela ett spel tror jag bara är en myt i slutändan för tycker du om någon tillräckligt mycket tvekar du inte på ditt val, men samtidigt så måste man nog ge lite space in between. Men händer det så händer det, kärlek är ju oforutsägbart.

Min helg har i alla fall vart bra! Har haft riktigt roligt och det var skönt att inte behöva dränka mig i plugg som förra helgen. Istället har jag kunnat njuta av det VARMA vädret, det har nästa vart för varmt, och kunnat gå ut och så klackarna i taket. Det har ju vart West Beach Festival denna helgen i SB, och jag var på den förra året ochhade jätteroligt. Men i år var den inte ens på West Beach, den var inte lika stor, och enligt många inte på långa vägar lika bra. Känner mig glad att jag inte köpte biljett. Lineup:en var inte alls detsamma som förra året på långa vägar. Tråkigt, för det är en sådan bra idé! Men denna staden tänker inte på att folk ska kunna ha roligt...Söndag kväll och jag ska läsa lite tråkig historia och äta innan jag tittar på Ensam Mamma Söker och Hell's Kitchen!



Fler besökare

468 x 60: http://www.bloggtrafik.nu/banners/468x60.jpg

I was a dancer all along

Igår dansade jag. Mycket. Sen i morse vaknade jag jättevarm och svettig för det var 30 grader ute och solen stekte in i mitt rum. Härligt! Nej inte så kanske, men skönt att det har blivit varmare i alla fall. Jag har funderat på att flytta ifrån det stället jag bor på nu för jag irriterar mig en del på det. Fast jag kommer inte flytta. Men saker jag irriterar mig på är:
  • 30 åring som inte kan städa efter sig
  • 30 åring som aldrig bidrar med något i huset som toapapper etc
  • 30 åring som flyttat in i VÅRAT vardagsrum och gjort en studio i det och i princip anväder det som sitt rum utan att fråga oss andra först.
  • 30 åring som inte tar ut sopor
  • 30 åring som inte STÄDAR igen
Jag tycker att om man är 30 så bode man åtminstone veta hur man städar och diskar efter sig utan att man ska behöva säga till?!
I vilket fall som helst, jag ser fram emot den dagen jag kan ha min egna lägenhet i LA och få göra som jag vill med den för nu stör jag mig bara.

Stressed out

Da var det snart helg. Antligen, jag har langtat. Denna veckan har vart brutal. Jag fortjanar en drink eller tva ikvall och att dansa loss. Borjar min forsta lektion om ungefar 10 min sen slutar jag strax innan 2, och da jaklar smaller det! Njuta ar viktigt i livet, och att ta vara pa de stunder man kan gora det. Livet ar harligt!
Har mycket att gora i helgen anda, men inte lika mycket som den som var. Solen skiner, det ar tidig morgon och jag mar bra! Eller vanta nej...det ar nagonting i varat hus som gor att jag och sofhie vaknar varje morgon med torra halsar och knappt kan prata...mogel? damm? Jag vet inte vad det ar men jag marker att luften i vara rum ar torr nar man andas, nan som vet vad det kan vara?


Photoshop

Ar i DAC labbet pa skolan och har precis gjort klart ne fotouppgift. Nu har jag "bara" 5 timmar kvar av denna skoldag men det betyder inte vila. Suck.
Sitter och leker i photoshop, mycket kul man kan gora med bilder! haha. Ja, vad ska jag saga. Jag ar trott men hoppas att inte lararen i fotoklassen pratar for mycket idag...eller vanta. Oh nej, vi har 3 gasttalare idag. eller i alla fall 2. Gah! Kommer somna garanterat haha.
Ser ni vad detta ar for en liten krabat?

Riktiga köttbullar

Oj denna dagen/kvällen kommer bli lång. Har precis duschat efter att ha kommit hem från skolan och ätit. Avnjöt en middag bestående av de godaste köttbullarna jag hittat i en amerikans mataffär, närmare bestämmt på Trader Joe's. Kokade lite pasta till det och drack ett glas mjölk. Mums. En del tycker det är konstigt att jag dricker mjölk till maten men det är så fruktansvärt gott.
Nu har jag massa att plugga ikväll. Har en eng essay att skriva klart, 1 quiz i historia att göra, och helst ska jag försöka göra lite på min historia essay också. Imon ser dagen exakt likadan ut plus att jag har lektion fram till 10 på kvällen. Ja är inte studentlivet härligt...hehe. Det känns som jag har massa annat att göra också men det kommer jag nog på senare eller för sent haha.
Sen vill jag även prata om något allvarligt. Hur sjutton kan vi låta Sveridemokraterna få så många procent i valet och en roll som vågmästare? Åkessons politik är ren rasism och även om han försker vända det till att det inte är det så är inte fallet sådant. Han vill bedriva en politik som inte går hand i hand med demokrati och mänskliga rättigheter.
Jag tycker synd om de som går på hans propaganda och hoppas att alliansen och Moderaterna inser detta och inte kommer bedriva något slags samarbete med SD. Vart är vårt land på väg?
Samtidigt vill jag gratulera Alliansen till ett starkt val. Har tyvärr inte kunnat följa det jättenoga men de verkar ha gjort en bra kamapnj.
Back to the books!

Helgen som var

Helgerna går alldeles för fort!! Redan söndag igen och jag har precis skrivit klart min andra artikel till The Channels . Var och kollade på killarnas match i fredags kväll som de förvrigt vann! Det var kul att titta, men KALLT. Nästa gång ska jag ta på mig jacka och Uggs för det funkade inte med bara tröja, kofta och byxor. Innan matchen var det grillning hos Andy, Ian och Ricky. Riktigt mysigt och gott! Blev även en sväng ut till IV för första gången denna terminen. Säga vad man vill om IV men jag känner att min tid där är förbi. Det kan vara kul en gång per termin kanske, men inte mer. Jag överlåter det till andra istället.
Lördagen fortsatte i pluggandets anda hemma hos Andy, sen åkte jag och förfestade hos Michael med hans sköna roomies och Pierre som spelar i fotbollslaget. Det blev först Blush, sen Tonic och sen gick jag vidare själv till Statemynt där Mike spelade dubstep sista timmen och han hade tidigare sagt att han ville att jag skulle komma förbi och det gjorde jag! Dansade loss sista timmen där tillsammans med John innan det stängde. När jag skulle gå hem sen från State till mitt hus (det tar 5 min) lärde jag mig att jag aldrig mer ska gå den vägen själv på natten trots att jag gjort det flera flera gånger och det vart lugnt. Men denna natt så bestämmde sig en creeper att stalka mig nästan hela vägen hem och börja trakassera mig sexuellt och ställa sig framför mig utan att flytta på sig. Jag ville inte göra han upprörd för då vet man aldrig vad han hde hittat på, men jag sa bestämmt men snällt till att han skulle sluta följa efter mig och gå åt andra hållet annars skulle jag ringa polisen. Var riktigt läskigt. Kom hem, och där var Ray, jag skakade och var lite i chock. Men jag fick tröst av Mike som kom förbi sen. Han mådde så dåligt av att jag inte hade sagt att jag skulle gå hem och gått själv, och att han inte hade följt mig hem, men jag klarar mig själv tänker jag alltid och jag har gått den vägen hem så många gånger. Skönt att han kom i alla fall och höll mig sällskap.
Ikväll ska jag på bio med Therese och hennes kompisar och se Easy A.


Andy och Ian spelar beer pong

Catarina och Annie

Roy sköter grillen

Jag och Ricky

Dance

Brilliant

Fire

Me

Ricky och Jimmie

Gammal bild på Mike när han dj:ar

Tigerkaka

Hej på er!
Är hemma hos Syrran aka Vicci, hon färgar mitt hår och ska även slinga det för min utväxt ser för hemsk ut, som en tigerkaka ser jag ut på huvudet!
Disneyseshen med Ross igår blev riktigt mysig, vi hanlade mat på Trader Joe's innan vi åkte till mig och lagade till kyckling med potatis och haricot verts (stavas det så?), gott var det i alla fall! Sen tittade vi på A Bug's Life och Monsters Inc. men tyvärr fick Ross så ont i ögonen efter ett tag pga att han nyss opererade dem för starr? tror det var starr. Stackarn. Men det var rikigt kul i alla fall! blir snart en till disneytimme tror jag!
För övrigt kommer jag vara jättetråkig denna helgen och spendera mestadelen med att skriva essays. Vill inte! Men är så illa tvungen. Ska i alla fall hinna med en bbq imon hos Andy, Ian och Ricky.
Just nu

Busy busy busy

Ja, det är jag verkligen. Men jag tycker det är ganska roligt med allt, förutom historian. Så tråkigt! Amerikansk historia är tråkig. Tyvärr Michaela, jag måste bara säga det haha.
Har så mycket att göra just nu så jag vet inte vart jag ska börja men får börja i nån ända!
I helgen kommer det bli mycket plugg, sen så kommer kanske Hampus och Björn hit och hälsar på! Hoppas det, skulle vara kul! Annars har ju även Erik sagt att han ska komma men den mannen ändrar sina planer hipp som happ!
Nu ska jag sova!!
pussn

Första artikeln, check!

Hemkommen efter att ha tillbringat 12 timmar i skolan idag. Ja är inte livet härligt?! Men varför klaga, har faktiskt ganska roligt i skolan just nu. Min sista lektion var fotoklassen, 5 timmar mellan 5-10 på tisdagkvällar, men nu börjar den äntligen bli rolig när vi får börja gå ut och fota under lektionerna!
Min första artikel för skoltidningen The Channels ligger nu uppe på deras hemsida, ni hittar den här: The Channels
Imon kommer även pappersupplagan ut på skolan, så ni här i SB, glöm inte att plocka upp ett ex! :) Tycker det är så himal kul med journalistik, och jag börjar gilla skrivande journalistik mer och mer, men jag vet att det jag vill syssla med är TV journalistik, typ reporter.
Imon är det skolan på förmiddagen, sen på eftermiddagen ska jag och Ross ha disneymaraton, eller i alla fall sen en eller två filmer och laga mat ihop, ska bli kul!
Visar lite bilder från helgen, och fotoklassen idag.

På Beverly Hilton i fredags

Jesse frian till mig med min egna ring haha

Tina och Therese i skolans cafeteria innan foto

Anton chillade i kassan...

Medan Ian åt en macka

Jag ville inte vara med på bild...

...Men Tina lyckades övertala mig

kan ni gissa vad detta är för något?



thoughts about life

So I decided to dedicate a blogpost for my English speaking friends. About time I guess.
This weekend in LA I had an interesting discussion with someone about life, and genuin people. Life itself is a rolercoaster, and I don't think it will ever stop. Life is ups and downs. It's just that you have to embrace the downs in the same way you embrace the ups.
It's hard to find genuin people too. Like someone said "Your enemy is your best friend..." and that is very true. But how do you know who to trust, and who to rely on? I guess you really don't know until the day you find out the opposite. Me myself have hard to have trust in people beacuse it has always got me back when I have done so. But in the same time you can't walk around and be suspicious all the time. However you can be aware.
What is it then that makes us feel insecure, and scared? I believe that we all have those feelings sometimes, and perhaps it's just because of pure nature? Or love?
Genuin people exist, but it's just hard to find them, but when you find them make sure you keep them close to you because genuinity is something beautiful.

Love the people in your life the way you want them to love you. Be open to meet new people but don't let anyone hurt you.


Back to reality

Det var längesen jag var så trött som jag var igår. Men det blev inget vilande för det för jag var tvungen att plugga och skriva klart min artikel till The Channels. Jag blev ganska nöjd med den efter att ha skrivit om den ett antal gånger, och Michael tyckte den var bra också. Även Andy fick lägga ögonen på den också för det är alltid bra att ha flera åsikter om den!
Somnade på en gång jag la huvudet mot kudden och det var segt att gå upp i morse, men upp kom jag i alla fall!
Sitter i DAC lab nu med Andy och har precis skrivit klart en grej i kommunikationen. Gillar verkligen den klassen! En annan kul grej är att en gammal kompis hemifrån, Hampus, och hans kompis Björn har flyttat till LA för att plugga en termin på UCLA som utbytesstudenter från deras läkarprogram i Sverige. De kommer kanske och hälsar på i helgen, kul!
Efter plugg blir det att handla mat på Trader Joes, det är lätt den bästa mataffären.

My sis

Btw, älskar denna snygga tjej som är min bästa vän i SB och min lil sis :)


Al och Vicci

Hollywood

precis kommit hem efter en riktigt riktigt rolig helg i Hollywood tillsammans med Vicci, Jesse och Yusef. Galenskaper och roligheter är det som beskriver helgen bäst.
Vi kom till LA på kvällen i fredags och på en gång så blev det utgång på Beverly Hilton. Trivs verkligen jättebra i natllivet där. Mer snyggt folk och det känns lite som att gå ut hemma. Grymt bra musik spelades också och kunde networka lite med en tjej som jobbar på Beverly Hills Newspaper. :) Jag och Veronica hade även ett moment där vi lurade en dansk att vi var amerikaner och det lyckades verkligen haha. Han blev helt chockad när vi började prata svenska och sa att vi var från Sverige. Men roligt var det! Träffade även på en kille som känner Eminem till Veronicas stora förtjusning haha. :)
Snälla Yusef har låtit oss sova hemma hos honom i Santa Monica hela helgen eftersom Jesse hade andra personer på besök i sin lägenhet i Beverly Hills från Australien. =)
Igår var vi sega så vi strosade runt i Santa Monica och i Beverly Hills där vi även åt lunch på mysiga Urth Café. Vi hade helt glömt bort att det var 9/11 men det blev vi väldigt påminda om när vi kom ner till piren i Santa Monica. Afficher, bilder, flaggor och provokationer överallt. Var 9/11 en konspiration eller inte?
Kvällen var vi på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter, men efteråt fick vi reda på att en av USAs äldsta och kändaste porrskådis hade vart med och festat vid vårat bort hahahaha. Ron Jeremy för er som är inbitna hahahaha. Usch, inget vacker direkt.
Nu ska jag skriva klart min artikel!
Kome några bilder från i morse, resten kommer sen!
Jesse

Vicci&Yusef

Kul?!

Inget Newport

Det blir inte Newport Beach i helgen för Erik och hans kompisar bestämmde sig för att dra till San Diego i helgen, eller N.Y, de har inte bestämmt sig än...haha. Aja lite tråkigt för vi hade verkligen sett fram emot det. Men istället kommer de antagligen komma upp hit nästa helg och helgen efter fyller Erik 25 och då kanske vi ska ner.
Jag och Veronica fick nyss reda på att i söndags hängde vi med en Hollywood skådis på stranden hela dagen som heter Sonia Rockwell. Hon är syster till en kille som Veronica och Shennie känner och vi visste att hon hade vart med i en film med Ashton Kutcher förra året som heter Spread. Men sen när vi kollade på IMDB såg vi att hon hade vart med i bla Sex And The City, 90210 och Two and a Half men. :) Lite roligt, hon var jättetrevlig och gullig så stort plus!
Så här ser hon ut i alla fall:

Amerikansk historia är tråkigt, nu byter jag till journalistik

Fy sjutton vad amerikans historia är tråkigt! Bara massa babbel om hur de beslavade och krigade med indianerna, hur engelsmännen och spanjorerna kom hit, och massa annat tråkigt tjaffs om stater osv. Så istället byter jag nu ämne och ska bege mig till Vicci där vi ska ha study session ihop eftersom vi måste plugga på innan helgen. Det jag har att göra är detta:
  • Skriva min vignette om fotbollsspelaren Mohammed, behöver inte vara klar men ska skriva mitt första utkast
  • Läsa om strobe i fotoklassen
  • Läsa engelska, ska börja skriva på min essay snart
  • Börja med mitt historiaprojekt som faktiskt är baserat på Twitter(!)
Och sen är det antagligen tusen andra grejer jag glömt att tillägga. Just det, jag lämnade in mitt första story proposal igår till tidningen, och de gillade det! Jag fick jättemycket beröm av redaktörerna och våran lärare, eller advisor som det heter på tidningen. Det känns verkligen hur bra som helst att skriva för tidningen och det är fruktansvärt roligt!

Lång dag imon

Efter att ha läst 3 timmar historia så är jag trött i ögonen nu. En del grejer är jätteintressanta, men en del är bara så tråkiga så man vill stänga igen boken och göra något annat. Av någon anledning så går det inte att gå inte på skolans hemsida där jag ska göra mitt historiaquiz, kan det bero på att det är strömavbrott där?
Idag blev det även bestämmt att vi sticker ner till Newport Beach i helgen och hälsar på Erik. Vet inte vilka dagar det blir än, men kul ska det bli! Dock måste jag plugga där nere också eftersom jag har en deadline tidigt på måndag morgon. Men att plugga i ett beach house är väl aldrig fel?!
Imon väntar en lång dag. Tre lektioner på raken på morgonen fram till 2, sen ett möte, och sen plugg och på kvällen ska vi ut med Lynn en sista gång innan hon flyttar till Santa Cruz på fredag. Kommer sakna henne!
En härlig bild från i somras med hela högen! Lynn i ringen med keps :)

Dags for intervju

Ar i skolan och vantar pa att Mohammed ska komma. Han ar den fotbollsspelaren jag ska intervjua for skoltidningen. Kommer vara lite konstigt att intervjua en svensk pa engelska, men maste det eftersom jag maste ha citat fran honom. Men kul ska det bli! Tror att jag har forberett ganska bra fragor till honom.
Forsokte hitta en bild pa honom men lyckades inte sa bra. Efter hans intevju maste jag jaga ratt pa fotbollscoachen som jag och Michael forsokte hitta igar utan ett sa lyckat resultat trots att vi sprang ner till planen 2 ganger, var  pa hans kontor 2 ganger, ringde och mailade honom. Ja, de ar inte latta att fa tag pa de dar alltsa!


Genuint is the shit

Insidan är faktiskt ddet viktigaste hos en person. Speciellt i ett förhållande. Det spelar ingen roll hur bra utsidan är om insidan inte är något att ha.
Ju äldre jag har blivit (snart 24) ju mer har jag insett att insidan är viktigare än utsidan. Detta gäller både när det kommer till kärlek och vänskap. Genom åren har man haft ganska många ytliga vänner, men med tiden har jag insett att deras vänskap inte alltid har varit äkta. Vännerna är de viktigaste i mitt liv förutom min familj.
Det är svårt att hitta genuina personer, speciellt här i Cali, men de man hittar är under bara och de ska man hålla hårt i.

På språng

hej på er!
Jag är bara hemma en sväng och vänder, tisdagar är min absolut mest upptagna dag under veckan så ska snart tillbaka till skolan!
Men jag gillar att ha saker att göra hela tiden!
Men ibland är det skönt att bara koppla av

Study mode

Sitter och pluggar och det går faktiskt ganska bra! Har vart lite lat denna helgen, långhelg och allt så det var dags att ta tag i det nu. Ska göra min intervju med en fotbollsspelare denna veckan inför nästa veckas nummer av The Channels, så just nu sitter jag och klurar på vilka frågor jag ska ställa. Kommer bli lite speciellt eftersom han är svensk och dessutom kompis med min editor, men kul! Förresten om ni vill läsa The Channels på internet så har vi även en onlinetidning som heter www.thechannelsonline.com, där kan man läsa vad som händer på skolan!
Annars har jag en rolig vecka att se fram emot! Eller i alla fall helg för då åker antagligen jag, Vicci och Annie ner till Newport Beach och hälsar på Erik! Han och hans kompisar har ett beach house där så ska bli skönt att komma dit och även köra jetski förhoppningsvis! Sen om det hinns med ska det bli lite häng på Santa Barbara Polo Club där det polomatch i helgen och min bästa amerikanska vän Elliot jobbar där så han ska visa mig runt! Har aldrig sett en polomatch innan så det kan bli kul!
Detta är en bild jag tog på min syrra Veronica häromdagen, vad tycker ni om bilden?

Labor Day

Måndag idag fast vi har vart lediga eftersom det är Labor Day vilket betyder att alla är lediga idag.
Vaknade upp vid 11 och märkte att jag hade somnat med kläderna på igår kväll. Var väldigt väldigt trött. Gjorde något igår som tog emot men som var tvunget. Det är jobbigt att behöva göra någon besviken, men en del saker vi inte överens om, och det var bara effort från ett håll. Det är aldrig roligt att se någon vara nere, men ibland måste man göra saker man inte vill. Du är världens gulligaste, men tyvärr är vi på olika stadier i livet just nu, och du vill andra saker än vad jag vill.

Har vart hemma hos Andy och Ian hela dagen där även Therese var. Vi har haft jättemysigt, pratat, spelat gitarr, och det bästa, lagat tacos! Satt ute i solen och hade det underbart. Gillar sådana dagar. Vi inhandlade även en av de tjockaste, och största gurkorna jag sett!
stooooor gurka

Andy och Therese


Andys hoppbild...han har vuxit på längden!

Jag och Therese



I bergen

I bergen

Utsikt över Santa Barbara från bergen

Annie

"Savann" bilden

Petit moi

Klick!

Denna fina utsikt...

...beundrade jag

Photo shoot

Det blev inget zoo idag för jag och Sam vaknade alldeles för sent för att det skulle vara lönt att gå dit. Istället så blev det att jag och Annie begav oss upp i bergen och hade ett photo shoot. Vi var så högt upp i bergen man kunde komma och väl där uppe såg man ut över hela Santa Barbara. Jättefint. Efter att ha gått i några buskar och slagits med flugor och andra kryp kom vi därifrån med en hel del fina bilder!
Bilder kommer upp lite senare!

Dagen i bilder

Alex badbyxor med meloner

Pontus och Ale

Carl Olof

Älskar stranden

Hamnen

Snapple så gott

Sa var det helg igen

Maste fors saga TACK till de kommentarer jag fick pa det forra inlagget, kul att ni gillar mina bilder, och kul att ni kommenterar!
Just nu sitter jag i datalabbet pa skolan och vantar pa att vi ska ha redaktionsmote med skoltidningen. Jag ska antagligen fa min story for nasta vecka, men det kommer inte vara nagon storre overraskningen, utan jag ska bevaka fotbollslagets match. Vet inte dock om det blir damer eller herrar, men det ska bli kul!
Efter manga om och men igar fick jag antligen lag till det nya Photoshop cs5 pa min dator. Vad jag daremot behover gora ar att skaffa en extern harddisk for nu borjr det bli fullt pa min stackars dator...
Det ar i alla fall bara 2 lektioner kvar nu av dagen sen ar det HELG!!


Och det sa klick!

Sam

Mitt rum

Min ponny som jag har haft så länge jag kan minnas och som fortfarande är med överallt!

Musik maestro

Andy takes it away

Mug shots and blind spot

Igår kväll efter min sena fotolektion så gick jag och hängde lite med Patrik och de andra svenskarna på La Brezza innan jag träffade Sam och åkte hem. Vi skulle kolla film, men filmen jag valde var så fruktasvärt dålig att vi knappt såg halva. Jaja, det är väl de dåliga filmerna som gör att man uppskattar de bra.
Idag efter skolan så åkte jag till optikern med Patrik för dels behövde han linser för han ser skitdåligt och han har haft dålig syn i 3 år men inte gjort något åt det så nu var det på tiden eftersom han sitter och kisar med ögonen vad han än gör. Jag kollade även min syn för jag har märkt att jag har börjat se ännu sämre och dessutom ville jag ha dygnet runt linser så jag slipper vara "blind" varje morgon och fummla efter mina glasögon. Min syn hade blivit betydligt sämre, och dessutom sa optikern att den bara kommer bli sämre för varje år pga mitt brytningfel jag har...så hon tyckte att jag skulle göra en laseroperation ganska snart om jag inte ville se sämre. Jo tjena. Jag har pratat om att göra det i några år nu men det kostar ju. Men samtidigt så är det värt det eftersom jag sedan slipper ha varken glasögon eller linser. Men det var inte så kul som hon uttryckte det till mig. "Just so you know, your eye vision is just gonna get worse..." Tack för upplysningen.
Av nån konstig anledning kan jag inte ladda upp bilder på bloggen nu...gör det sen!




RSS 2.0