Pepparkakor och glögg

Vetarn's Day idag vilket betyder att vi har vart lediga från skolan idag. Skönt. Var hemma hos Andy och Ian igår och kollade film. De hade även försökt ge sig på att tända en brasa i deras fina öppna spis MEN veden de hade lagt in var lite fuktig och trots tappra och långa försök av Andy, så lyckades veden inte ta sig. Men det lilla den varade var riktigt mysig! Kom hem ganska sent och fastnade med att titta på 2 nya avsnitt av Hell's Kitchen. Jag älskar verkligen det programmet! Det vattnas i munnen när man tittar på all god mat de lagar. Love fine dining!
Blev en ganska lång sovmorgon idag innan jag och Sofhie gick ner på State och åt sushi, sen strosade vi omkring på State och såg att alla affärer smått har börjat julskylta, men detta är bara början av skyltningen. Efter Thanksgiving blir det rena rama tomteverkstaden här!
Vi tog även en sväng in på World Market. Där hittade vi till vår lycka GLÖGG, svenska pepparkakor och JULMUST. Snabbt sprang vi hem, kokade glögg och lyssnade på julmusik. Tidigt kan ni kanske tycka, men oj vad jag älskar julen!
2 glada tjejer med glögg och pepparkakor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0