Hollywood

precis kommit hem efter en riktigt riktigt rolig helg i Hollywood tillsammans med Vicci, Jesse och Yusef. Galenskaper och roligheter är det som beskriver helgen bäst.
Vi kom till LA på kvällen i fredags och på en gång så blev det utgång på Beverly Hilton. Trivs verkligen jättebra i natllivet där. Mer snyggt folk och det känns lite som att gå ut hemma. Grymt bra musik spelades också och kunde networka lite med en tjej som jobbar på Beverly Hills Newspaper. :) Jag och Veronica hade även ett moment där vi lurade en dansk att vi var amerikaner och det lyckades verkligen haha. Han blev helt chockad när vi började prata svenska och sa att vi var från Sverige. Men roligt var det! Träffade även på en kille som känner Eminem till Veronicas stora förtjusning haha. :)
Snälla Yusef har låtit oss sova hemma hos honom i Santa Monica hela helgen eftersom Jesse hade andra personer på besök i sin lägenhet i Beverly Hills från Australien. =)
Igår var vi sega så vi strosade runt i Santa Monica och i Beverly Hills där vi även åt lunch på mysiga Urth Café. Vi hade helt glömt bort att det var 9/11 men det blev vi väldigt påminda om när vi kom ner till piren i Santa Monica. Afficher, bilder, flaggor och provokationer överallt. Var 9/11 en konspiration eller inte?
Kvällen var vi på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter, men efteråt fick vi reda på att en av USAs äldsta och kändaste porrskådis hade vart med och festat vid vårat bort hahahaha. Ron Jeremy för er som är inbitna hahahaha. Usch, inget vacker direkt.
Nu ska jag skriva klart min artikel!
Kome några bilder från i morse, resten kommer sen!
Jesse

Vicci&Yusef

Kul?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0